Céginformáció

boltMegnevezés: Kopi-top Kft .
Székhely: 4300 Nyírbátor Alkotmány út 15
Telephely: 4300 Nyírbátor Császári út 66
Tevékenységi köre: gépi hímzés, textiltermékek gyártása, forgalmazása.
Adószáma: 22637925-2-15
Cégvezető: Kopasz Csaba
Elérhetőség:
tel: +36-70/33-11-578
e-mail:This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.himzomester.hu

A vállalkozás bemutatása

Cégünk 1995-ben alakult családi vállalkozásként, előbb „PIU Bt.” majd Kopi-Top Kereskedelmi, Termelő és Szolgáltató Kft. néven. Fő profilunk a gépi hímzés. Emellett munkaruházati termékek, pólók, ingek forgalmazásával, egyéb promóciós textiltermékek logózásával, is foglalkozunk (táskák, törölközők, sapkák, kabátok).

Munkánkat az e célra kialakított saját telephelyen végezzük. Itt található a hímző műhely, a raktár, az iroda, valamint egy bemutatóterem, ami segít eligazodni a különböző pólók, munkaruhák márkái és minőségei között, valamint képet ad a hímzéssel készült termékek sokszínűségéről.

Munkánk során folyamatosan ügyelünk a hímzések magas minőségére, legyen az nagy vagy kis mennyiség. A jelen kor igényeit követve fejlett gépparkkal, 4 gépen összesen 29 fejen, számítógép vezérléssel működő automata hímző gépekkel teljesítjük megrendelőink kívánságait. Síkhímző és szabadkaros gépeink lehetővé teszik az akár 15 színnel való munkát is. Legnagyobb hímző mező 55x65 cm, de lehetséges akár 400x 50 cm-es minta kialakítása is. Gépparkunk napi kapacitása elérheti akár az 500 db-os hímzett mintát is. A hímzéshez kizárólag minőségi /Brilldor, Marathon, Sulky) cérnát használunk, hogy mintáik mind színben, mind formában időtállóak legyenek. Egyedi minta esetén, annak hímző programját az igényeinek megfelelően, helyben tervezzük, ennek köszönhetően a már megtervezett mintát bármikor módosítani tudjuk az Ön kérésének megfelelően.

Megrendeléseink nagy részét a munkaruházat logózása, varrodák díszítő igényeinek kielégítése teszi ki, de örömmel elkészítjük az egyedi, ajándéknak szánt termékeket is. A megrendelések hatékony és gyors teljesítését segíti a folyamatosan megújuló raktárkészletünk.

Raktározunk: méterárut, pólót, pulóvereket, sapkát, ingeket, táskákat. A hiányzó darabokat, vagy az egyedi termékeket rövid időn belül beszerezzük.
Több mint 18 éves tapasztalattal rendelkezünk különböző textilekre, bőrre, szabott félkész és készárura, pólókra, pulóverekre, sapkákra való hímzésben, önálló címkék készítésében, akár felvarró, felvasalható vagy tépőzáras kivitelben.

Vállalunk akár pár darabos, bonyolult tervezést igénylő, egyedi hímzést is.

Mindezek tükrében hisszük, hogy gyors, minőségi munkát tudunk produkálni kis, vagy nagy darabszámú megrendelés esetén is.

Feltételrendszerünk adott, hogy Önnek is megbízható partnerei lehessünk